Jos uutiskirje ei näy oikein, voit lukea sen tästä
HeaderKuva
 
Jasenedutbutton.png Koulutuksetbutton.png Tapahtumatbutton.png
talentumsummank.jpg Vielä ehdit!
Summa-palvelun koko lehtisisältö veloituksetta tammikuun loppuun!

Tartu nyt rahanarvoiseen etuun! Talentum tarjoaa TIVIAn jäsenille Summa Lehtitimantin (kaiken lehtisisällön) veloituksetta tammikuun loppuun asti. Ehdit siis vielä reilun viikon ajan lukea haluamiasi lehtiä ja sisältöjä laajasta lehtivalikoimasta.
Lukemalla osallistut myös arvontaan! Palkintoina joko MPC:n testivoittaja Samsung Galaxy Note 4 Phablet tai MPC:n kunniamaininnan saanut Apple iPhone 6 Plus -älypuhelin.
Lue lisää
iipallosininennk.jpg IT-barometrin julkistustilaisuus
30.1.2015 Radisson Blu Royal, Helsinki

IT-barometri 2014 arvioi IT:n hyödyntämistä suomalaisten organisaatioiden liiketoiminnassa ja IT:n vaikutusta organisaation menestykseen. Tänä vuonna IT-barometrin julkistustilaisuuden teemana on ”ICT-investoinnit ja digitaalisuus – talouskasvun ydin”. Viimeinen ilmoittautumispäivä 25.1.!
Lue lisää
ILFLogoTumma2250.png Kansallinen palveluarkkitehtuuri: Digi-Suomen selkäranka? -seminaari
29.1.2015 KPMG, Helsinki

Seminaarissa keskitytään nimensä mukaisesti kansalliseen palveluarkkitehtuuriin. Tilaisuuden puhujiksi ovat varmistuneet Pekka Ala-Pietilä, Janne Viskari, Teijo Peltoniemi ja Priit Alamäe. Tilaisuudessa järjestetään paneelikeskustelu, jonka moderoi kansanedustajaehdokas Aleksi Kopponen.
Lue lisää
Oranssiink.png

TIVIA-blogi
Rahoituksesta on pulaa – vai onko sittenkään?

Tämän päivän vaikean taloustilanteen päivittelyn keskellä unohtuu helposti, että Suomessa on käynnistynyt vallankumous. Ei tarvitse muistella kauemmas taaksepäin kuin vuoteen 2009, kun jo tajuaa miten nopeasti kasvuyrittämisen kulttuuri on lumonnut etenkin kunnianhimoiset nuoret. Ja miten samassa imussa on syntynyt yksityissijoittamisen kulttuuri tukemaan kasvuyrityksiä.
Lue lisää

 
ttrypieni.jpg Tietoturvariskit 2015 -seminaari
12.2.2015 Keilaranta, Espoo

Seminaarissa käsitellään kuinka riskejä voidaan tunnistaa, kuinka niihin voidaan varautua ja kuinka niitä tulisi käsitellä. Samalla yhdessä pohditaan lisäksi kuinka tämä kaikki nivoutuu organisaatioiden johtamiseen ja riskinottokykyyn.
Lue lisää


 
facebook twitter linkedin TIVIA
 
ala
© TIVIA - Lars Sonckin kaari 12, 02600 Espoo - tivia@tivia.fi - 020 741 9898 - tivia.fi
Osoitelähde: TIVIAn jäsenrekisteri

Jos et halua vastaanottaa sähköistä jäsentiedotettamme, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen: jasenasiat@tivia.fi